Supa nemteasca de fasole verde
Ingrediente:
Curatati fasolea si o fierbeti impreuna cu cartofii dar nu foarte tare in apa rece cu sare. Inabusiti ceapa si maghiranul adaugind piper in unt . Adaugati faina si amestecati timp de 1 minut. Se adaugă laptele şi (maxim) 500 ml din apa in care au fiert cartofii si fasolea, se lasa pe foc mic pina se ingroasa putin supa, adăugaţi sare. Stingeti flacara si adaugati bucati de cartofi şi fasolea verde, se amestecă şi se adaugă sare şi mai mult piper, dacă este necesar. Serviti si radeti cascavalul direct in farfurie peste supa calda sau puteti pune cuburi de cascaval in supa fierbinte unde se va topii.http://2.bp.blogspot.com/_TBRvwpGvmW...+604picnik.jpg sursa: lacucinadicrista.blogspot.com |
Ora este GMT +2. Ora este acum 16:54:28. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.