Sufleu de brocoli, conopida si ciuperci
Ingrediente:
Brocoli congelat sau proaspat - 400gr Conopida congelata sau proaspata - 400gr Ciuperci conserva sau proaspete - 250gr Ou - 5buc Cascaval - 200gr Branza telemea - 200gr Smantana fermentata - 200ml Marar Daca sunt proaspete, legumele (conopida si brocoli) se fierb in jur de 20 min in apa cu sare, iar daca sunt congelate se pun in apa fierbinte si se fierb aprox 5 min. Se taie in bucati potrivite. Ciupercile proaspete se spala si se taie marunt, se trag in putin ulei, pana scade zeama lor. Daca sunt din conserva se spala si se scurg. Cascavalul si branza se rad si se amesteca cu galbenusurile de ou si cu smantana. Legumele se amesteca cu mixul de branza rezultat, la sfarsit se incorporeaza albusurile spuma si mararul. Se pune in vas rezistent, la foc mic in cuptor pana se rumeneste. Se inchide cuptorul si se lasa la racit inauntru pana poate fi servit. http://forum.slabute.ro/slabuta/alek...gine38309.html Pofta buna! |
Re: Sufleu de brocoli, conopida si ciuperci
ai calculat caloriile? mi se pare cam cu multe calorii :):)
in rest suna f bine si arata nemaipomenit |
Re: Sufleu de brocoli, conopida si ciuperci
Nu le-am calculat pentru ca eu tin Dieta Montignac, nu e nevoie sa stii caloriile.. Poti sa o ajustezi.. pui iaurt in loc de smantana, fara galbenusul de ou si cascavalul. O sa iasa mai "nelegata" dar la fel de buna, am facut si asa.
|
Re: Sufleu de brocoli, conopida si ciuperci
Vai, m-ai salvat. Stiu acum ce sa gatesc pentru pranz. Suna delicios :x. Si eu tin Montignac si asta e chiar o idee buna.
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 13:28:06. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.