Spuma de jambon cu sos de rosii
Spumã de jambon cu sos de rosii
ntru 4 persoane Ingrediente: : 25 min. 320 g de jambon alb c înv 1 2 h 300 g de brânzã de vaci cu 20% MG 4 albusuri - ! 3 foi de gelatinã 20 ml de vin Madera sau Porto 4 rosii mijlocii sare, piper, pãtrunjel tocat Amestecati jambonul cu mixerul, adãugati brânza de vaci si ti pânã obtineti o pastã omogenã. Sãrati, piperati, adãugati un jelui tocat. Bateti albusurile spumã foarte tare si încorporati-i amestec. l;ierbeti vinul de Porto sau de Madera, puneti în el foile de linã înmuiate, în prealabil, cu apã rece si scurse. Amestecati i lichid cu preparatul de mai sus si turnati totul într-o formã de >tã. Lãsati spuma 12 ore, la frigider. Preparati un sos de rosii. Când serviti, scoateti spuma din formã si turnati sosul de jur împrejur. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 07:03:15. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.