Montignac - somon cu crema de masline
Montignac faza I, II
Somon cu crema de masline pentru 4 persoane ingrediente: 3 linguri de ulei de masline 4 filé de somon de 200 g cu piele 200g masline negre 3 salote taiate marunt(ceapa) 15cl crema de soia sau smantana slaba sare, piper intro tigaie varsati 2 linguri de ulei de masline, coaceti somonul la foc mic circa 12 minute pe partea cu piele, intoarcetil si lasatil sa coaca inca un minut. facetin un pireu din masline fara samburi. intro tigaie prajiti un pic salotele intro lingura de ulei de masline. adaugati un pic de sare. lasatil sa scada doua treimi dupa care adaugati pireul de masline. coaceti un minut mestecand. cand e gata adaugati crema de soia. inlaturati pielea de pe somon cu un cutit subtire. puneti pestele in farfurie si turnati sosul pe deasupra. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 00:27:05. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.