Salata de calcan
Salatã de calcan
Pentru 8 persoane Pregãtire: 15 min. Fierbere: 10 min. Ingrediente: 1,2 kg aripioare de calcan fî! l pahar capere ;, l cutie ardei grasi rosii l salatã creatã l salatã romanã câteva crengute de cimbru 1 foaie de dafin 2 lãmâi Vinegretã 2 linguri otet de Xeres l lingurã ulei de alune 5 linguri ulei de mãsline sare, piper îndepãrtati pielea cenusie de pe aripioarele de calcan si fier beti-le în apã împreunã cu sucul de la cele douã lãmâi, cimbru, dafin si sare. Când apa fierbe, lãsati-le sã clocoteascã 5 minute si luati-It* de pe foc, ca sã se rãceascã (în acelasi lichid), îndepãrtati pielcii albã, care a rãmas. Spãlati si scurgeti salata, apoi tãiati-o fâsii, îndepãrtati cartilajul pestelui, pentru a obtine fileurile. Aranjati salata pe platou si puneti fileurile deasupra. Adãugati caperele si ardeii tãiati cubulete. Pregãtiti o vinegretã din l lingurã de ulei de alune, 5 lingun de ulei de mãsline, 2 linguri de otet de Xeres, sare si piper si stropiti pestele înainte de a-1 servi. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 05:19:03. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.