Spuma de somon
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Spumã de somon Pentru 8-10 persoane Ingrediente: Pregãtire: 30 min. Coacere: 1,30 h l kg fileuri de somon proaspãt l kg fileuri de merlan 4 albusuri de ou 100 g smântânã degresatã 200 g maionezã l pumn de mãcris sare, piper Curãtati fileurile de merlan, amestecati-le cu mixerul, sãrati si piperati. Adãugati smântânã. Bateti albusurile spumã tare si încorporati-le în amestecul de mai sus. Tapetati o formã de chec cu folie de aluminiu si puneti un strat din compozitie, apoi somonul tãiat fileuri si repetati operatia pânã când se umple forma. Coaceti la cuptor, la foc moderai (T.4-5), la 150° C, în bain-marie, timp de o orã. Faceti o maionezã clasicã, cu ulei de floarea soarelui, adãugând l lingurã de ulei de mãsline, si încorporati în ea mãcrisul tocat fin. Scoateti preparatul din terinã si serviti-1 rece, cu maionezã. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 20:36:38. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.