Sufleu de peste "cressonniere"
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Sufleu de peste ^cressonniere" nu 6persoane Ingrediente: lire: 20 min 200 g fileuri de peste alb ic: 25 min 4 ouã 6 linguri de smântânã 25 g unt 2 lingurite de suc de lãmâie 2 linguri de pãtrunjel tocat Sos: 1 legãturã de cresson (nãsturel) 2 linguri de frisca bãtutã 2 fire de ceapã verde sare, piper Curãtati fileurile de peste, clãtiti-le cu apã rece, stergeti-le cu absorbantã. Amestecati cu mixerul fileurile, adãugati gãlbe-• gurile de ou si smântânã. Adãugati zeamã de lãmâie, pãtrunjel, 'Cti piper. liateti albusurile spumã si amestecati-le delicat în compozitia mai sus, în asa fel încât sã nu se lase. Ungeti cu unt niste forme individuale cu peretii subtiri si turnati fie amestecul. Coaceti la cuptor, la 180°C (T.5), timp de 20 mi-le, apoi la 200° C (T.6), timp de 5 minute. între timp, preparati sosul: înãbusiti cresonul si ceapa verde, la foc iute, timp de câteva mite, în vin alb. Amestecati-le cu mixerul si lãsati compozitia •.cadã la foc mic. Treceti prin sitã preparatul, pentru a obtine un sos fin, adãugati ,ca bãtutã (fãrã zahãr), sarea si piperul. Serviti sufleul pe farfurii, adãugând sosul. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:29:36. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.