Turta de surimi
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Turtã de surim! Uni 6 persoane: Ingrediente: T: 30 min. 400 g surimi (bastonase congelate) 3 min. 2 fructe de avocado 12 ore 4 ouã rãscoapte 4 linguri de smântânã groasã, degresatã 4 linguri de hasmatuchi tocat l cutie de crab (bucãtele) 4 foi de gelatinã l lãmâie (sucul) l linguritã de ulei de mãsline sare, piper. Notã: Surimi este o pastã de peste, aromatizatã cu crab, si vândutã, de obicei, sub formã de bastonase. (n. t r.) l >econgelati bastonasele de surimi în frigider. Curãtati fructele i s'ncado si scoateti-le sâmburii. Amestecati cu mixerul miezul linguri de smântânã. Adãugati sucul de lãmâie, sarea, piperul ismatuchi. l Ingeti cu ulei o formã de chec si cãptusiti-i fundul si marginile .istonasele de surimi. Pãstrati câteva pentru a le pune deasupra. i (i restul de surimi si tãiati ouãle în bucãtele. încãlziti restul de smântânã si puneti în ea foile de gelatinã înmuiate, în prealabil, cu apã rece si, apoi, scurse). Amestecati tocãtura de surimi cu ouãle tari si adãugati smân-lini încãlzitã. Lãsati totul sã se rãceascã putin. Scurgeti bucãtile de crab, adãugati restul de smântânã caldã. k mestecati si lãsati sã se rãceascã putin amestecul, într-o formã, ||nnati succesiv un strat de umpluturã cu surimi, un strat de um- ilulurã cu avocado, un strat de umpluturã cu crab, un strat de impluturã cu avocado si, în sfârsit, un strat de umpluturã cu surimi. Acoperiti cu restul de bastonase de surimi si puneti turta la |ni'ider, timp de 12 ore. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 11:56:34. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.