Ciorba rece de castraveti
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Ciorbã rece de castraveti Pentru 4 persoane Pregãtire: 15 min. Rãcire: l h Ingrediente: 2 castraveti 4-6 linguri de smântânã cu 10-12% MG 1/2 cãtel de usturoi 2 bucãti de arpagic l lingurã de otet cu tarhon câteva rãmurele de mãrar sare, piper Curãtati castravetii si tãiati-i pe lungime, îndepãrtati semintele si presãrati-i cu sare grunjoasã, pentru ca sã-si lase sucul. Curãtati usturoiul si arpagicul. ªtergeti castravetii cu hârtie absorbantã si amestecati-i cu mixerul, împreunã cu usturoiul, arpagicul, otetul si smântânã, pentru a obtine o ciorbã foarte finã. Sãrati, piperati si puneti ciorba la frigider timp de o orã. Prezentati-o presãratã cu mãrar. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 08:33:06. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.