View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 30 oct 2009, 15:15:40
Marlin's Avatar
Marlin Marlin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2009
Locaţie: la poalele muntilor, Italia
Vârsta: 45
Dieta: low-carb
Date: 160cm, 50.8kg
Mesaje: 78
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Sa vorbim despre dieta ketogenica

Apoi, in particular pentru dieta ketogenica si in general pentru orice dieta se recomanda ca initial fiecare persoana sa-si faca un set complet de analize.

Exista , desigur , contraindicatii in ceea ce priveste dieta ketogenica ...si din pacate cei cu metabolismul alterat nu ar trebui sa recurga la ea.

Cat despre grasimi....sunt indicate a fi consumate grasimile sanatoase , in principal de natura vegetala (uleiuri, seminte , fructe) dar si cele de origine animala .

Ideea dietelor low -carb se baseaza pe faptul ca omul primitiv a avut o dieta preponderent bazata pe grasimi si proteine ( vana ) si rar carbohidrati. Plantele fainoase au aparut in dieta omului mult dupa aparitia lui. Motivul este (asa cum a spus si crok) simplu...sa produci cereale in cantitati mari e mai ieftin si mai la indemana. (iar oamenii pe glob sunt destul de numerosi

Si ca o curiozitate: se pare ca omul are creierul atat de mare datorita consumului de carne.
Marlin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1844 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1327 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat