View Single Post
  #16067 (permalink)  
Vechi 23 sep 2021, 08:58:04
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Buna dimineata!
Prin si eu o dimineata libera si apuc sa mai scriu aici. Jurnalul meu nu mai avea mult si ajungea arhiva, iar...
A inceput scoala, fetelor, program de la 8 la 16, cu emotii dar, spre fericirea noastra, copilului ii place mult, s-a acomodat si doamna vorbeste frumos despre el. Sper sa se mentina situatia. Ritm alert .. Am inceput, din nou, munca de teren, de o saptamana, pauza de la birou. Incerc sa tin pasul. Am dimineti cand sunt acasa, merg mai tarziu la serviciu, dar, implicit ajung mai tarziu acasa si nu prea mai apuc sa petrec timp cu ai mei, dar stiu ca nu tine mult aceasta perioada si dau inainte.
Stam cu teama, ca multi altii, cu Covidul asta... Se mai gasesc cazuri in scoala, in oras si speram sa scapam o data de el, sa nu se inchida din nou scolile si sa trecem in online.
Perioada aglomerata, bunicul sotului a murit, grea incercare pentru noi, toti, dupa doar 4 zile a urmat ziua copilului, implinea 6 ani, ii promisesem petrecere. Am facut, totusi, un tortulet si ne-am adunat cu bunicii si nasii, cat sa nu treaca neobservata aniversarea. Vesnicele probleme cu masina, vesnicele drumuri, una peste alta , au revenit si starile mele de panica. S-a acumulat oboseala, stres si ma resimt. Dar dau cu magneziu, cafea, somn cat pot si imi revin.
De sport nici nu poate fi vorba, ce sa zic .. Cand vin de pe teren, la 9-10 seara, zic Doamne ajuta ca a gatit sotul si s-a ocupat de toate, schimb doua vorbe cu copilul, dus si somn. Ce sport .. Alimentatie ok-ish. Intermitent fasting in ultimele luni, merge bine. Saptamana asta cred ca scad sub 80. 80,6 aveam azidimineata. Merge greu, dar merge. Si sper ca si sigur si definitiv. Asa vrea si planuiesc.
Planuiesc sa urmez un curs de laborant/gradator, nu stiu inca sigur, consider ca nu mi-ar strica, data fiind activitatea si domeniul in care lucrez. Imi place, am invatat si invat in continuare lucruri noi si interesante.
Atat de la mine deocamdata, amestecate si pe repede inainte
Voi?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
lidiuta (23 sep 2021), nikytour (23 sep 2021), Zoe (23 sep 2021)