View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 28 aug 2010, 21:49:27
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Da, sunt ok batoanele proteice. Numai ca au si kcal pe masura, 300 per baton. Mai bine alegi unul de slabit, care are mult mai putine kcal (un fibrobar are 170 de kcal). Sa stii ca nici eu nu mancam sandvisuri la fac, mai ales pt ca nu mananc paine, nu mancam nici inainte asa ca de ce m-as apuca acum? Mancam bine la micul dejun, la facutlate imi luam un iaurt de baut de 450 de gr, degresat, un fibrobar si un fruct sau chiar 2, in functie de cate ore stateam. Fibrobarul si iaurtul erau pranzul, iar fiecare fruct era cate o gustare. Si cina o luam acasa. Erau si zile fericite in care puteam sa mananc pranzul acasa, dar ori mai devreme ori mai tarziu decat ora corecta. Si iti recomand si tie sa-ti iei ceva la tine, ca sa nu te opresti la patiserie sau mai stiu eu pe unde sau sa sari peste mese.
mai degraba sa sar peste mese.sincer...nu prea pot sa mananc ceva ce nu am vazut cand a fost gatitdeci la patiserii nu.mereu abia asteptam sa ajung acasa sa mananc,ma seca de putere sa stau toata ziua la facultate...
ah...iaurt de baut?cred ca mi-ar fi destul de nassol,nu stiu de ce
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]