View Single Post
  #2322 (permalink)  
Vechi 04 oct 2013, 22:23:21
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Clubul sportaholicilor mai mult sau mai putini anonimi

Citat:
Anterior postat de LOREDANA99 Vezi mesajul
Cu ce greutati lucrezi? eu n-am decat 2 gantere de 1,5 kg fiecare...nu ca mi-ar trebui altele momentan Exercitii tip pilates am fct si eu, dadeau rezultate, doar ca m-am plictisit la un moment dat...acum vreau sa le reiau pt abdomen. Nu sunt o mare cunoscatoare intr-ale sportului...in afara de handbal, alergat si mers cu bicicleta, pilates si hip hop abs...altceva nu am facut.
Depinde de muschi. Genuflexiouni fac cu 13,5 kg, fandari fac cu 5 kg, dar facem ft multe si d-aia, spalte si biceps femural lucrez cu 8,5 kg, piept si biceps lucrez cu 6 kg, triceps si umeri cu 2 gantere de 2 kg.

Nu trebuie sa fi mare cunoscatoare, ca nici eu nu sunt, am facut cativa ani de arte martiale acum multi ani. Eu sunt de parere ca trebuie sa faci ce iti place si daca te pui pe cautat chiar vei gasi ceva care sa ti se para interesant. Normal, nu poti face acelasi program la nesfarsit pentru ca te plictisesti si nici nu mai este eficient. Ideea e ca daca vrei un corp armonios si un metabolism bun trebuie sa iti lucrezi tot corpul. Iar secretul unui abdoemn plat nu sta in a face abdomene. Sunt 2 chestii mari si late: sa mananci sanatos si sa te antrenezi intens. Alearga, sari coarda, fa pe bicicleta eliptica, urca si coboara scari, incearca programe de aerobic care se gasesc pe net. Eu in locul tau as incerca si Yoga. Mi se pare nemaipomenita, pana nu am facut nu am inteles exact despre ce e vorba.
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui anqutz:
LOREDANA99 (04 oct 2013)