View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 30 sep 2010, 05:34:06
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: A.B.C-ul unei noi vieti - Jurnal Loralin

Citat:
Anterior postat de loralin Vezi mesajul
Sunt pe baricade fetelor,nu ma las deloc! Si e din ce in ce mai simplu .Am invatat sa apreciez gramajele din ochi ,doar cu caloriile uneori mai sar calul dar se intampla rar si atunci ca sa remediez intensific efortul depus.Mai am un pic si plec acasa si o sa am toata libertatea in ceea ce priveste alimentatia si sportul.
Din pacate intru rar in jurnal pentru ca am f putin timp liber si atunci cand il am ori fac sport,ori trancanesc cu fetele pe forum ori dorm.Cand sunt cu voi trece f repede timpul,insa cand sunt la munca ma iau gandurile si parca timpul se dilata.
Eu sunt forte recunoscatoare ca datorita voua am reusit sa scad sub 80 de kg,ca am un nou mod de a privi alimentatia si ca sportul a devenit un instinct
Neata LoralinCe matinala esti:*:*ma bucur sa vad ca iti merge f bine!E ff bine ca esti optimista si vezi viata rozImplicit noul stil de viata
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]