Paine proteica multicereale
Discutie despre reteta Paine proteica multicereale, oferita de Mihaela1006.
INGREDIENTE: - faina integrala:
- tarate:
- sare - condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 211.9 calorii, 9.4 proteine, 2.2 grasimi, - colesterol, 44.3 carbohidrati, 10.8 fibre, - sodiu, - zaharuri |
Re: Paine proteica multicereale
Citat:
imaginatia poate combina fainurile oricum, ca sa iasa intre 350-370 de grame, ca sa se potriveasca cu drojdia. Pentru cine incearca, aluatul trebuie sa fie destul de moale, este lipicios si trebuie framantat 5-10 minute, dupa care se scoate cat se poate de pe maini si se lasa la crescut acoperit in loc cald, cam 30-45 minute (se cam dubleaza) apoi se pune in forma si se lasa din nou la crescut o vreme, pana se dubleaza iar - eu incalzesc putin cuptorul cateva minute, il sting si verific sa nu fie prea fierbinte si bag forma la crescut in cuptor, ma uit apoi cu grija de parca acolo ar fi o comoara care ar putea zbura:P, si daca a crescut destul dau focul la cuptor si o las cam o ora. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 10:12:44. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.