forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete dietetice de garnituri (http://forum.slabute.ro/retete-dietetice-garnituri/)
-   -   Ciuperci gratinate (http://forum.slabute.ro/retete-dietetice-garnituri/ciuperci-gratinate-296.html)

Slabuta 31 mar 2009 20:09:14

Ciuperci gratinate
 
Pentru doua persoane
Preparare: 10 minute
Timp pentru coacere: 20 minute
Ingrediente:

  • 200 g de ciuperci
  • 50 g de smântâna degresata
  • 1 ou
  • 15 g de svaiter
  • 1 catel de usturoi
  • 1lingurita de unt
  • patrunjel
Preparare:
  1. Ciupercile se spala si pe urma se taie.
  2. Se pune untul intr-o tigaie la foc potrivit, apoi se adauga ciupercile, usturoiul (curatat de coaja si taiat in felii subtiri), patrunjelul tocat, putina sare si piper. Lasa-le 10 minute pe foc si ai grija sa nu se arda.
  3. Incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Intre timp bate spuma albusul cu un vârf de lingurita de sare . Amesteca galbenusul cu smântana si cu 30 g de brânza rasa.
  4. Peste aceasta compozitie, adauga ciupercile, apoi incorporeaza usor si albusul.
  5. Totul se pune intr-o tava la cuptor si se lasa 10 minute.

Franceska 24 iul 2009 18:28:19

Re: Ciuperci gratinate
 
mmmmmmmmmmm......yammy ! O sa incerc sigur reteta! Merci de idee!;;)

Emili 19 mar 2010 20:11:58

Re: Ciuperci gratinate
 
Ce reteta interesanta ,trebuie sa fie si gustoasa:),multumim Slabuta:-*

Adella 19 mar 2010 20:14:47

Re: Ciuperci gratinate
 
Citat:

Anterior postat de slabuta (Post 2463)
Pentru doua persoane
Preparare: 10 minute
Timp pentru coacere: 20 minute
Ingrediente:

  • 200 g de ciuperci
  • 50 g de smântâna degresata
  • 1 ou
  • 15 g de svaiter
  • 1 catel de usturoi
  • 1lingurita de unt
  • patrunjel
Preparare:
  1. Ciupercile se spala si pe urma se taie.
  2. Se pune untul intr-o tigaie la foc potrivit, apoi se adauga ciupercile, usturoiul (curatat de coaja si taiat in felii subtiri), patrunjelul tocat, putina sare si piper. Lasa-le 10 minute pe foc si ai grija sa nu se arda.
  3. Incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Intre timp bate spuma albusul cu un vârf de lingurita de sare . Amesteca galbenusul cu smântana si cu 30 g de brânza rasa.
  4. Peste aceasta compozitie, adauga ciupercile, apoi incorporeaza usor si albusul.
  5. Totul se pune intr-o tava la cuptor si se lasa 10 minute.

Imi ploua in gura:-s:-s:-svoi incerca cu siguranta;;)


Ora este GMT +2. Ora este acum 00:30:02.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO