Souffle de conopida
(cantitate pentru 6-8 portii)
- o conopida medie (max 1 kg) - 4 oua - 1 cutie branza tofu (de soia) sau 1 pachet branza de vaci dietetica - o cutie smantana soia 250 gr+1/2 pahar apa sau 300 ml lapte - 100 gr cascaval ras sau 50 gr parmezan (optional) - 100 gr sunca slaba taiata cubulte/fasiutze (optional) - 2 linguritze ulei - un varf de cutit piper su un praf de nucsoara (optional) 1. Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 10 min in abur sau in apa (preferabil abur) 2. Se amesteca branza cu smantana/lapte, cascaval si oua. Se adauga sunca, piperul si nucsoara. Nu e nevoie sa se amestece cu mixerul, faceti oricum va e comod! 3. Se unge o tava (medie) de teflon cu ulei si de aseaza conopida. 4. Se toarna compozitia peste conopida si se misca un pic bucatile de conopida ca sa se aseze bine compozitia, cat mai uniform. 5. Se baga la cuptor la 200 grade (cu ventilatie daca exista). Se coace 30-40 min pana se umfla sise rumeneste. Cand e gata se lasa la racorit (nu in curent) si apoi se serveste cu garnitura de salata verde sau simpla. Daca nu are sunca se poate manca si ca o garnitiura la carne sau peste. |
Citat:
|
nu stiu cate calorii...n-am suportat niciodata regimurile in care trebuie sa numar calorii sau puncte. La Montignac e permis si la disociat de asemenea. Cred ca trebuie sa completez ca ies 6-8 portii din cantitatea propusa!...editez acuma. Oricum, cu branza de vaci dietetica si cu lapte degresat nu cred ca e prea grav caloric iar cascavalul e optional pentru Montignac. Si soia e tot pentru Montignac unde ideea e sa fie mai mult proteic si mai putin gras.
|
Citat:
nu prea imi place soia :( as putea-o inlocui cu branza de vaci :) care imi place foarte mult :) |
Ora este GMT +2. Ora este acum 04:26:38. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.