Tocanita de vita cu legume
Salut fetelor,
Am facut azi o tocanita cu carnita de vita si legume, care a iesit cu un gust deosebit de bun, deci am hotarat sa impart cu voi reteta. Ingrediente: Ceapa verde, 36g - 9 calorii, 0.6 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 2 carbohidrati, 1.3 fibre, 0 sodiu, 0.8 zahar Praz, 50g - 31 calorii, 0.8 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 7.1 carbohidrati, 0.9 fibre, 0 sodiu, 2 zahar Dovleac, de vara, toate varietatile, gatit, fiert, scurs de apa, fara sare, 500g - 100 calorii, 4.6 proteine, 1.6 grasimi, 0 colesterol, 21.6 carbohidrati, 7 fibre, 5 sodiu, 13 zahar Ardei, dulce, rosu, proaspat, 149g - 47 calorii, 1.5 proteine, 0.4 grasimi, 0 colesterol, 9 carbohidrati, 3.1 fibre, 6 sodiu, 6.3 zahar Morcovi fierti, 250g - 88 calorii, 1.5 proteine, 0.3 grasimi, 0 colesterol, 20.5 carbohidrati, 7.3 fibre, 195 sodiu, 12 zahar Telina cruda, 400g - 64 calorii, 2.8 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 12 carbohidrati, 6.4 fibre, 0 sodiu, 7.2 zahar Batata, cartof dulce, crud, nepreparat, 130g - 112 calorii, 2 proteine, 0.1 grasimi, 0 colesterol, 26.2 carbohidrati, 3.9 fibre, 71.5 sodiu, 5.4 zahar Fasole, pastai, verde, congelate, toate soiurile, negatite, 250g - 98 calorii, 4.5 proteine, 0.5 grasimi, 0 colesterol, 18.9 carbohidrati, 6.5 fibre, 7.5 sodiu, 5.5 zahar Carne slaba de vaca, 550g - 572 calorii, 112.2 proteine, 12.1 grasimi, 0 colesterol, 0 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar Pasta de dovlecel, Ulan, 100g - 102 calorii, 2.1 proteine, 6.6 grasimi, 0 colesterol, 8.6 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar Pe langa asta am folosit drept condimente: cimbru, patrunjel proaspat si sare. -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 1223 calorii, 132.6 proteine, 21.6 grasimi, 0 colesterol, 125.9 carbohidrati, 36.4 fibre, 285 sodiu, 52.2 zahar Preparare: Dovleceii trebuie sa fie in cubulete, ca si ardeii, morcovii, telina, si carnea (bucati cam cat unghia de la degetul mic). Ceapa verde si prazul se taie in felii subtiri. Carnea se pune la fiert cu sare impreuna cu morcovii, telina si prazul (ca la supa), Intre timp se pun celelalte legume cu patrunjel, sare si cimbru intr-o tigaie tip WOK cu capac, fara ulei. Vor fierbe in apa pe care o lasa. Se amesteca in mod regulat. Cand e gata carnea, apa se poate folosi la supa, dar legumele si carnea se pun peste celelalte legume. Se amesteca pasta de dovlecel. Puteti sa le tineti acum inca un pic pe foc pana se evapora apa -- fara capac deci -- sau luati toate legumele si carnea si le puneti la cuptor intr-un vas termorezistent la 150 grade. Eu l-am pus la cuptor vreun ceas. Mi-au iesit 2 kg de tocanita, Am servit-o ca fel principal, in 8 portii de cate vreo 250 g. Avem deci pe 100 g: TOTAL CALORII: 61.15 calorii, 6.63 proteine, 1.08 grasimi, 0 colesterol, 6.3 carbohidrati, 1.82 fibre, 14.25 sodiu, 2.61 zahar Cu mult drag, Cristina |
Re: Tocanita de vita cu legume
3 ataşament(e)
Salut, fetelor, am revenit si cu cateva poze!
Cu mult drag, Cristina |
Re: Tocanita de vita cu legume
Arata tare ...yummy:x
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 07:20:43. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.