Subiect: Un nou inceput
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 sep 2013, 14:49:41
Dreamss's Avatar
Dreamss Dreamss este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2013
Locaţie: Sebes, Romania
Vârsta: 26
Dieta: Stil de viata, nu dieta
Date: 160cm, 60kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 11 mesaje
Implicit Un nou inceput

Buna! Eu sunt Catii. Am 16 ani si o poveste ciudata. Obsesia pentru slabit ma omoara. Nu stiu cum sa controlez sentimentele asa ca mananc pana nu mai pot si apoi vomit, si acest lucru se intampla si de 3 ori pe zi. Folosesc si laxative aproape zilnic.
Cand ma uit in oglinda vad un corp distrus si un suflet obosit, si mi-e din ce in ce mai greu sa trec de fiecare zi cu capu sus, sa ies seara in oras de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Mi-e rusine sa-i spun mamei de toate astea, simt ca n-o sa vada toate astea ca pe o boala, ci ca pe ceva trecator. De un an ma zbat sa scap si doare fiind ca vad ce mi se poate intampla si totusi continui. Vreau sa spun stop si nu pot.
Stiti ce-mi doresc? Imi doresc ca maine sa incep sa traiesc, sa uit de aceasta boala ce ma macina. Am fost la nutrionist si am primit o dieta personalizata, niste suplimente si sper ca totul sa fie bine.
Pentru inceput o sa-mi scriu aici toate meniurile si o sa incep sa fac lucruti care ma linistesc. O sa incep sa scriu, sa fac plimbari lungi, sa vizionez filme/seriale si sa ascult muzica.
O sa scap de toate, o sa-mi fie bine!


Dreamss, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 970 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Dreamss:
LOREDANA99 (02 oct 2013)