View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 mar 2009, 18:00:08
cora's Avatar
cora cora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: mures, Romania
Date: 170cm, 93kg
Mesaje: 610
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 9 mesaje
Implicit Curiozitati geografice

Curiozitati geografice

In Australia exista niste stanci care pe parcursul unei zile isi schimba culorile de mai multe ori. La rasaritul soarelui stancile au coloarea roz, apoi la pranz sunt albastre ca mai tarziu sa devina galbene si seara, cand apune soarele sunt rosii ca focul.
Tot in Australia exista un arbore care pentru a rezista in perioadele de seceta atunci cand ploua se umfla ca o damigeana si isi pastreaza apa in tulpina.
In muntii Gara-Taz din Republica Kazaha a fost descoperita o pestera aflata la 160 de metri adancime unde creste o padure de brazi micuti si de asemenea in aceasta pesterea exista si pasari, printre care o specie de porumbei albastri.
In nordul Rusiei exista un lac cu 5 feluri de apa asezate in straturi: apa dulce, apa putin sarata, apa sarata, apa rosie si apa cu hidrogen sulfurat. In fiecare strat traiesc pesti si plante specifice tipului respectiv de apa. Si in Romania, langa Sibiu exista un astfel de lac cu apa in straturi, ce este neobisnuit la el este ca acesta nu-si schimba adancimea, la fiecare masuratoare a avut 34.5 metri.

Ultima dată editat de vadmin; 06 sep 2010 at 19:05:21. Motiv: S-a scos o imagine care lipsea.
Răspuns cu citat