View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 11 feb 2015, 11:48:17
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Smile A food lover`s healthy start!

Hmmm, incerc sa imi amintesc cati ani au trecut de cand nu am mai scris nimic desi am urmarit site-ul periodic...de cand m-am dat disparuta? nele dintre slabute au nascut, altele au copilasii mari, altele sunt fotomodele...jessus, cat a trecut?
Eu mai am un an din cei 6 si imi iau parafa cu acte in regula, mi-am stabilizat viata profesionala (am operatii si interventii pe CV, abilitati bine puse la punct) , ba chiar sunt incantata de ea, i`m a blogger for a while, m-am maturizat, mi-am schimbat stilul de viata intr-unul echilibrat, viata a inceput sa capete sens....Nu, nu mi-am intemeiat familie sau chestii importante ca acesta, dar am ales o cale care imi ofera echilibru..stiti voi, starea aia Zen.
Am avut o perioada de nesiguranta, de dezechilibru mai mult psihic din cauza unor esecuri, dar cu ajutorul persoanelor potrivite am depasit momentele. Am pierdut persoane importante din viata mea, dar am trecut cu bine si peste aceste lucruri, si odata tate aceste lucruri psihice/emotionale au fost puse la punct, am inceput sa lucrez si la partea fizica, la stilut de viata.
Am inceput din iulie anul trecut. Nu cu diete, ci cu o alimentatie corespunzatoare, sanatoasa, si cu descoperirea unei noi pasiuni: joggingul. AM descoperit astfel ca pot fi Zen per total, cu multa energie, si chef de viata daca imbin utilul cu placutul si cu stilul de viata sanatos...So, joggingul e noul meu aliat, nu il consider un sport pentru slabit, ci o parte a zilei pe care o petrec cu mine insami, o activitate care ma relaxeaza si imi modeleaza armonios corpul....dar sa trecem la chestii importante, am reusit sa slabesc incet si sanatos de la 60 kg (oh, da ajunsesem la valoarea asta rotunda) la 53 kg, si aratam bestial...De fapt inca arat, dar sarbatorile de iarna si-a pus labuta pe mine si Mosul mi-a adus pe langa daruri frumoase si 2 kg in plus, bafta mea ca mi le-a pus doar la burtica si fund , in rest sunt cum eram asta toamna. Oricum, am continuat dupa sarbatori cu alimentatia mea sanatoasa, dar am observat ca nu se mai duc kg...deci PLATOU. M-am dus la medic, am facut analize, totul era perfect cu exceptia faptului c anu mai slabeam, cu tot joggingul meu. Medicul meu , care e si psiholog (she helped me a lot in this case) si are si vaste cunostiinte de nutritie, mi-a recomandat sa incerc ceva mai bine pus la punct, si mi-a povestit despre dieta Rina, care de fapt si de drept e un stil de a manca, nu o dieta. Mi-a explicat toti factorii stiintifici, nutritionali (stie ca nu ma las convinsa decat daca imi arati facts, nu vorbe) si m-a convins....azi e prima zi de Rina. SI mi-am adus aminte ca si Slabutele aveau grup de Rina....si am citit pe-aici ce era de citit, siiii, m-a apucat nostalgia, hotarand astfel sa-mi incep si-un jurnal nou. You know, new life style, new journal! Nu mai am mult de dat jos: eu am estimat cam 5 kg, dar daca body-ul imi zice sa ma opresc la mai putin, i`ll do that!
CU riscul de a va fi plictisit, wish me luck
Oh, si I`M BACK , BABY!!!!!!
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui riky:
happygirldiana (11 feb 2015)