View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 iul 2009, 21:01:17
elly's Avatar
elly elly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 iun 2009
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 167cm, 64.8kg
Mesaje: 64
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Elly -imi doresc o viata sanatoasa

Buna fetelor,

Ma numesc Eliana si am vizitat acest portal in urma cu 2 saptamani, mai exact in ziua in care m-am apucat de dieta; de fapt nu vreau sa ii spun dieta pentru ca nu am un dead-line, ci vreau sa am un stil de viata sanatos. Nu am fost niciodata grasa, insa mereu am avut cateva kg in plus care nu mi-au dat pace, adica nu m-am simtit eu bine in pielea mea. Nu am putut sa tin diete..am incercat, insa sunt o pofticioasa si nu rezist tentatiilor.
Dupa multe cercetari, mi-am dat seama ca numai un regim de viata sanatos ma poate ajuta asa ca am inceput sa folosesc si eu calculatorul de calorii de care sunt foarte incantata si se vad si rezultatele.
V-am citit jurnalele .M-au ajutat si ambitionat ffff multsi m-am decis sa imi fac si eu unul pentru ca vreau sa va impartasesc experienta mea.
Greutatea la care vreau sa ajung este 52 kg (momentan am 56,7 kg). Am inceput sa iau in greutate de cand m-am angajat (stau minim 8 h jumate la birou), deci sunt o persoana sedentara si din cauza ca timpul nu mi-a permis sa gatesc am inceput sa mananc foarte haotic si fast-food (pizza in special). Pe langa faptul ca ma deranja stomacul au inceput sa vina si kilogramele...hainele ma strangeau..si nu ma mai simteam bine. Tin sa specific ca la mine in familie toti sunt rotunjei ...(deci am tendinte si eu de ingrasare,) insa sunt convinsa ca tinand un regim de viata sanatos imi pot controla greutatea. uff cat am scris..si mai am multtt de scris insa ma duc sa imi fac un ceiutz