S-a cam pus praful pe aici.asa ca m-am gandit sa adaug vreo doua retete noi pentru inductie.
Supa de pui
Se pune la fiert piept de pui(merg f bine si pulpele) la care se adauga sare,condomente de tot felul(cimbru,bucuioc,ghimbir,boia dulce+pipir-cam astea is condimnetele mele preferate).
Dupa ce a inceput sa clocoteasca se ia spuma si se lasa pana in monetul in care carnea a fiert.
Se scoate pieptul dupa ce a fiert,se pune iar supa pe foc.
Separat se bat la mixer 3 oua+150 g cascaval ras prin razatoarea aia mica.
In alta tigaie se pune la inmuiat aporx 20 g unt+1oo-150 g ciuperci crude tocate marunt+condimete.
Dupa ce s-au inmuiat ciupercutele se amesteca cu mixerul la care se adauga si ouale si cascavalul.
Intre timp supa trebuie sa clocoteasca,se aduga in ploaie amestecandu-se incontinu intreaga cantitate in respectiva supa.
Mestecati incontinuu...mai lasati cateva clocote..tocati un pic de marara si patrunjel verde puneti pe deasupra inchideti ochiul si puneti un capac pe oala.
Dupa aprox 10 min se poate safura.
Salata cu piept de pui
Cu pieptul de pui din reteta de mai sus faceti o salata care suna cam asa:
-taiati bucatele carnea,eu o tai cubulete+2 oua fierte+2 castraveti murati+2 lingurite de maioneza..home made sii yamyy..e delicoasa