Tort cu nuca de cocos a la monti
Tort cu fulgi de nuca de cocos;
Blat:5oua,12lg tarate,2lg fructoza,5lg apa
Crema:3lg fructoza,4lg tarate,5galbenusuri,1/2lapte,stic de vanilie,lamaie(coaja groasa taiata cu cutitul,nu rasa)
Blat:Se separa ouale,in albus se pune apa si se mixeaza si se mixeaza pana albusurile devin tari,se adauga fructoza cate putin.Apoi se adauga galbenusurile,se mai mixeaza pana la incorporare si se opreste mixatul.Se pune taratea si se amesteca cu o lingura de sus in jos.Se unge tava cu o lg ulei de masline si tarate si se da la cuptor la foc mic.Timpul coacerii nu-l stiu ...am verificat cu scobitoarea.
Crema:Laptele se pune pe foc cu vanilia si lamaia la foc mic la incalzit(nu la fiert).Separat se amesteca ouale,fructoza,taratea si un pahar de lapte din cele 500ml.Cand s-a incalzit laptele se scoate lamaia si vanilia si se toarna aceasta compozitie amestecand continuu la foc mic pana se ingroasa.
Cand s-a racit am amestecat-o cu:migdale rase,150g nuca de cocos,portocale maruntite,mar in patratele.
Pentru sirop am folosit suc de mere si grapefruit.
A iesit o bunatate!Aspectul mai putin,dar gustul si calitatea...sunt de apreciat.
Inainte faceam aceasta reteta cu ananas si nuca de cocos ..e bestiala crema!
Spor!
medeeams, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1986 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1469 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|