View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 15:02:15
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Ca si slabuta mai veche pe forum m-am gandit sa va zic cateva indrumari si rog si slabutele mai vechi, daca doresc, sa vina cu sfaturile lor.

Subiectul se adreseaza cu precadere slabutelor noi pe forum dar nu numai.

Daca sunteti o fata/femeie noua pe forum si aveti nevoie doar de un sfat doua... fara intentia de a ramane pe forum o perioada mai lunga de timp atunci folositi categoria Am nevoie de ajutor! sau folositi ghidul acesta Unde scriu primul meu mesaj in forum? pentru a vedea unde se incadreaza mai bine problema/intrebarea ta.

Daca ai de gand sa ramai cu noi o perioada mai lunga de timp, ai nevoie de incurajari si de sfaturi, atunci apeleaza la varianta de a-ti deschide un jurnal. Ce inseamna un jurnal? - atentie dupa 60 zile de inactivitate, jurnalul este arhivat- deci trebuie sa apelezi la Slabuta pentru a-l redeschide.

Vreau atentie, dau atentie !

Doar pentru ca te-ai inscris pe forum si ai deschis un jurnal nu inseamna in mod neaparat si necesar ca vei primi multe sfaturi si multe slabute vor intra la tine in jurnal. Ca si in viata reala, doar pentru ca ai intrat intr-o camera plina de lume la o petrecere, nu inseamna ca toata lumea va sari la tine sa se prezinte si sa te intrebe de sanatate.

Te sfatuiesc sa intri in discutii cu slabute cu care ai avea ceva in comun (dar nu numai). Jurnale slabit pe "Slabute.ro" sau "Slabutele" din toate colturile lumii... sau Grupuri de slabit.

De asemenea poti scrie si in subiectele care nu se adreseaza neaparat kilogramelor, precum Discutii off-topic sau Despre noi, ... femeile, cu rugamintea de a respecta parerea fiecarei slabute. Nu suntem identici, nu gandim la fel. Dar, doar pentru ca o slabuta, nu are aceeasi parere ca si tine nu inseamna in mod necesar ca amandoua/una dintre voi aveti/are o parere eronata.

Alte variante de a te face cunoscuta este de a te inscrie la un anumit concurs Concursuri sau de a scrie un articol original Articole Slabute.ro.

Vrei sa cunosti o slabuta?... ori te apuci si citesti macar primele pagini din jurnalul ei, ca sa stii cu cine stai de vorba, cum o cheama, ce probleme are (daca a zis/are) etc ori intri direct in discutie " sunt x-ulica ...mai noua pe forum... si eu am aceeasi problema ca si tine../m-am gandit ca.../uite la mine in jurnal am scris despre asta ...etc" si intretii in timp (zile) discutia...Ca doar dintr-un singur mesaj nu va ajune o slabuta sa te cunoasca. Suntem o comunitate prietenoasa si sociabila dar trebuie sa socializezi si tu! Pentru a urmari la ce subiecte la care ai scris si tu s-a mai raspuns te poti uita la meniul de mai sus "Preferinte".

De asemenea, nu mereu toate slabutele sunt prezente "la datorie" in jurnal...sunt cazuri in care o slabuta dispare cateva zile/luni si apoi cand isi face timp reapare sau sunt cazuri cand o slabuta este plecata in delegatie sau in vizita la parinti in alt oras sau nu mai are acces la internet...etc. Nu trebuie sa te panichezi daca cateva zile nu ti se va raspunde la mesaj. Si apoi se mai intampla sa se "ignore" fara intentie un anumit mesaj sau se raspunda in jurnal la gramada. De exemplu, eu daca primesc 10 mesaje de "ce fac" sau "cum ma simt" sau "buna dimineata"...sau o poza... nu am sa dau reply la fiecare in parte "sunt bine dar tu ce faci"...ci raspund intr-un singur mesaj pentru toata lumea, dar asta nu inseamna ca nu ti s-a citit mesajul sau ca raspunsul meu nu ti se adreseaza si tie.

Pe langa cele spuse mai sus, suntem o comunitate "de ajutor reciproc".Daca vrei sa ti se dea atentie si tu trebuie sa dai atentie altor slabute. Nu ignora mesajele de suparare, ingrijorare, neliniste etc. Nu ingnora mesaje care au intrebari sau nelamuriri. Daca nu crezi ca poti da ajutor pe partea de dieta, sunt convinsa ca o vorba de alinare poti da si un simplu "felicitari", macar, pentru kilogramele de care a scapat o slabuta poti spune.


Acestea fiind spuse, nu neglija regulamentul pentru o buna conduita pe forum: Regulament

Sunt convinsa ca nu am acoperit toata tema de integrare in forum asa ca orice alt sfat pentru slabutele noi pe forum, este bine venit.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 10 mai 2010 at 20:53:46.