View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 mai 2010, 21:11:48
ancutzyka's Avatar
ancutzyka ancutzyka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: Zaragoza, Spania
Vârsta: 32
Dieta: dieta cu 1200 calorii pe zi
Date: 172cm, 72.4kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile Vreau sa imbrac ce haine imi plac... deci trebuie sa slabesc!!!! Jurnal Aancutyzkaa

Buna!

Ma numesc Anca si am aproape 19 ani.Una dintre problemele care ma macina zi de zi este faptul ca nu am un corp asa cum vreau eu.Insa nu este vina nimanui ca se intampla lucrul asta,e doar vina mea mea pentru ca nu am stiut sa iau masuri atunci cand trebuia...in fine...Nu am fost grasuta dintotdeauna,pana pe la 14 ani eram atat de slaba incat unii oameni credeau ca nu mananc nimic si imi spuneau ca daca vine un vant mai mare ma da jos.Prin clasa a 7a am inceput sa ma ingras insa eu eram bucuroasa pentru ca fiind mai inalta imi statea foarte bine cu cateva kg mai mult(aveam cam 55 la 1,71 iar inainte aveam ,sa zicem pana in 50). datorita faptului ca imi placea cum aratam dupa ce m-am mai ingrasat putin nu ma abtineam de la nimic considerand ca voi ramane asa pentru totdeauna insa nu a fost nici pe departe asa,ma ingrasam mai mult si mai mult pana am ajuns,pe la sf clasei a 9a ,la aproape 70kg.Atunci a inceput chinul meu:diete peste diete,infometari,esecuri,etc....Reusisem sa ajung pana la sf clasei a 11a,la 61 kg,insa,in vara anului trecut am plecat in Spania la prietenul meu si,in 3 luni,datorita prietenului meu care in fiecare zi statea de capul meu sa mananc(nu suporta sa ma infometez),si imi mai cumpara si tot felul de prajituri si alte bunatati...am ajuns la 73 kg. Dupa ce am venit in tara am inceput iar diete si am ajuns la 61 de kg insa tinta mea este 55 kg. Vreau sa arat bine pentru ca pe 11 iunie am banchetul si...vreau sa arat ca o zana.

Cred ca v-am plictisit de moarte cu"povestea mea" insa consider ca doar asa ma puteti cunoaste cat de cat,pentru ca daca intru pe site si scriu"vreau sa slabesc" si atat nu ati fi stiut nimic despre mine...

Astept cat mai multe sfaturi,incurajari, chiar si certuri daca am sa gresesc sau corectari daca am scris ceva rau sau daca voi scrie pe viitor sau daca(fara sa vreau) voi jigni pe cineva,etc...

Abia astept sa ma incadrez si eu in societatea voastra pentru ca am citit ca multe pers. au slabit in mare parte si datorita acestei comunitati,incurajarilor,sfaturilor primite.

gata,termin cu palavrageala ca aproape ma plictisesc eu ,daramite voi,care o sa cititi....si asta e ceea ce vreau mai putin,sa plictisesc.

Poop mare la toate slabutele si.....spor la slabit!!!

Va astept cat mai des sa discutam,sa ne impartasim parerile,bucuriile dar si tristetile,reusitele,etc
ancutzyka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2294 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1003 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 19 mai 2010 at 21:16:21.