View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 sep 2009, 09:30:48
Lori's Avatar
Lori Lori este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 165cm, 77kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Sa slabim bine !!! :)

Salut!
Sunt noua pe acest site, ieri "v-am descoperit", dar ma bucur nespus. Si eu aveam la inceputul lunii mai 98.5 kg, dar sunt sigura ca am avut mai mult in iarna... de altfel de-asta m-am si urcat pe cantar in mai, fiindca eram sigura ca am slabit cateva kg si parca aveam curaj. M-am speriat groaznic, nu ma asteptam sa am aproape suta, mai ales ca nu ma simteam atat de grasa si parca nici nu imi dadeam seama cat de tare m-am ingrasat cand ma uitam in oglinda (stiti cum e... prima faza este negarea ). In schimb, in poze... era intotdeauna un soc... Am inceput de saptamana trecuta cura de slabire, plus cate un pic de sport. Avand in vedere ca in ultimii 3 ani nu am mai facut nici un sport, am avut un stress cumplit, program de munca de la 9 dimineata la 11-12 noaptea.... va dati seama cum s-au pus kilogramele incetul cu incetul si rezistenta fizica mi-a scazut foarte mult. Asa ca o iau incetisor, progresiv, si cu Dumnezeu inainte!
Dar cred ca in sfarsit inteleg cat de important este sa mancam sanatos si cu cat mai putine calorii...
Va felicit pentru site, este o idee minunata! Simplul fapt ca ai contact cu persoane care se lupta cu kg si vezi ca si altora le este greu, dar continua lupta si nu se lasa pana nu ajung la rezultatul dorit... dintr-o data iti da putere. Iar povestile celor care au reusit, sincer, ma motiveaza cel mai tare, pentru ca vad ca se poate!!! Dintotdeauna m-am luptat cu kilogramele, am tinut nu stiu cate cure, si dupa... am pus dublu. Si la un moment dat am renuntat la idee (stupid me). Dar acum o sa incerc si sper cu ajutorul si sprijinul vostru sa reusesc!
Va pup!
Sa slabim bine !!!
Lori, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1232 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 716 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]