Subiect: Jurnal miha 13
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 iul 2010, 20:24:19
miha 13's Avatar
miha 13 miha 13 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: ...
Date: 168cm
Mesaje: 29
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Jurnal miha 13

Hmmm...hmmm. Sa vedem...M-am hotarat si eu in sfarsit sa scriu in jurnal. Acum cateva zile am "nimerit" pe acest site si cum subiectele mi s-au parut foarte tentante, am decis sa imi fac un cuib aici printre celelalte slabute. Trebuie sa divortez de o gramada de kg, vreo 16 mai bine zis si asta imi va lua destul timp. Dar sunt dispusa sa rabd, sa indur, sa ma chinui, sa ma zbat, sa ma lupt cu mine si cu poftele mele, sa fac sport...sa "de toate".

Am fost o grasuta de cand ma stiu, cand eram in clasele primare aratam ca un dulapior indesat. Intre timp am mai crescut, am 1,68m si nu mai arat ca un dulapior ci ca o para.... Nu ma numar printre norocoasele care au un corp bine proportionat de la mama natura. De aceea ma gandeam sa fac electrostimulare in zona aia, caci altfel nu cred ca se poate...Ce ziceti? Ce ma sfatuiti? Am inceput sa fac si zumba

Nu am o dieta anume. Incerc sa mananc cam ce nu ingrasa. Nu pot si nici nu vreau sa renunt la painea graham. Sunt inca in sesiune si nu am timp sa gatesc. Mananc racituri, salate, fructe...

Nu este prima mea incercare de a slabi, am tot tinut diete, am avut perioade in care eram foarte hotarata, dar mai mult de 5 kg nu am reusit sa slabesc niciodata pentru ca renuntam. Sper ca de data asta sa reusiesc avandu-le pe slabute alaturi.

Gata, inapoi la invatat. Am sa ma intorc
miha 13, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. miha 13, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].