View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 13 iul 2010, 11:45:55
Dee's Avatar
Dee Dee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mai 2010
Locaţie: Somewhere, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Numar calorii si mananc sanatos
Date: 171cm, 56kg
Mesaje: 470
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Exercitii pentru subtierea picioarelor

Am tradus exercitiile pt subtierea picioarelor
3 Alt mod prin care puteti avea picioare subtiri este sa stati culcati pe spate pe podea ,cu picioarele pe podea.Tineti bratele pe langa corp.Aduceti-va genunchii la piept.Apoi, cu un singur picior, ridicati-l in sus cat de repede si cat de sus puteti si reveniti in pozitia initiala.Faceti 60 astfel de miscari apoi schimbati partea si faceti inca 60.

4. Incercati rotiri de picioare. Stati culcati pe dreapta si plasati-va bratul vostru stang pe podea in fata voastra pt. suport. Ridicati-va piciorul stang la nivelul soldului. Apoi trasati 60 de cercuri imaginare cu piciorul ,dupa care schimbati partea si faceti inca 60.

Cele pt mingea de gimnastica:

1. Stai culcat pe spate cu mainile pe langa tine. Aseaza-ti picioarele (drepte) pe minge. Apuca mingea ferm cu calcaiele si ruleaz-o pana cand genunchii au ajuns in pozitie de 90 de grade. Ramai asa o secunda, apoi revino in pozitia initiala.Repeta de 15-20 de ori.

2. Stand pe partea stanga, sprijinita pe antebratul mainii stangi si pe palma dreapta, plaseaza-ti piciorul drept intins pe minge si pe cel stang indoit inaintea ei. Preseaza mingea pentru o secunda, apoi relaxeaza. Repeta de 15-20 ori, apoi schimba partea.

3. Stand culcat pe o parte , sprijina-ti partea de sus a corpului pe minge. Apoi ridica piciorul din exterior pana cand este paralel cu solul, mentine o secunda, apoi revino in pozitia initiala. Repeta de 15-20 si schimba partea.
__________________


You have to do it yourself,no one else will do it for you.You know you can.

People do not lack strenght.They lack will !
Dee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2046 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1529 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1272 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 13 iul 2010 at 18:52:54.
Răspuns cu citat