Subiect: Jurnal BOBOPUIU
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 11 aug 2010, 11:37:17
bobopuiu's Avatar
bobopuiu bobopuiu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 27 iun 2010
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 43
Date: 170cm, 67kg
Mesaje: 2.762
Aprecieri acordate: 87
Am fost apreciat(a) de 141 ori in 61 mesaje
Implicit Jurnal BOBOPUIU

Buna slabutelor,

Am tot hoinarit prin casutele voastre, si am decis ca e momentul sa mi fac si eu un jurnal, asa voi putea fi supravegheata , indrumata si certata...am o fetita de 4 luni, pe care inca o alaptez exclusiv...am una mare de 5 ani jumate , si intre ele am avut un baietel, care din pacate din erori medicale nu mai e printre noi, deci 3 sarcini in care efectiv mi am dublat greutatea!!
Cu prima am pus 34, a doua, 17, si a treia vreo 19 sigur....asa uite ma la 102kg !!
Vreau sa incep , incet, incet sa fac ceva si pentru mine!! Ce m a motivat tare de tot, aseara plimbandu ma cu micuta, ma intalnesc cu o cunostinta veche, nascuta si ea de 2 luni, nu ne am vazut de 3 ani.Ea mereu era mare, acum m am vazut mai mare, si o vedeam chiar ca arata ok, si mi a spus , ca m am implinit..pfff a fost o palma grea..da poate e bine ca m a trezit putin...
asa ca azi e prima zi din care incerc cu adevarat sa fac ceva!!
o sa va scriu tot ce bag in gura, ca e bine, ca e rau...
Am imprumutat o bicicleta de camera, am facut cate 10km pe zi, azi e ziua a 3 a..pfff..inainte de a ramane insarcinata aveam 56 de kg..acum imediat am dublu...trebuie sa fac ceva..si stiu ca, cu ajutorul vostru fetelor voi reusi!!
bobopuiu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 836 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]