Oua in aspic
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Ouã în aspic
Pentru
Pregãtire: 30 i Fierbere: 3-41 Rãcire: 3-4 h
oane Ingrediente: r M\V
12 ouã ,,,.|j4
1/4 l aspic (dintr-o pungutã, gata fW5pimi|
pentru a fi întrebuintat)
2 felii fine dejambon
otet de alcool alb
Puneti c$& j cm de aSpjc pe fun(iui a sase forme mici, îm¬preunã cu câteva frunte de tarhon. Puneti formele în frigider, pen 11 u ca sã se închege aspicul.
locati m^g m-ste arpagic si tãiati jambonul în romburi. Fierbcti ouãle moi (5 ^ în apã cu Qtet si iãsati_ie sã se rãceascã.
Asezati-lt jn forme; cu putin arpagic, si acoperiti-le cu o bucal de jambon. T\ma^ restuj de aspjc sj iãsati-le la frigider 3-4 oro,
Scoateti-le ^jj forme; pe Un platou decorat cu salatã, înain|| de a le servi.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 13:59:55.
|