View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 aug 2010, 21:30:10
anka4iulie's Avatar
anka4iulie anka4iulie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 18 aug 2010
Locaţie: Caras-Severin, Romania
Vârsta: 27
Dieta: stil de viata sanatos+incerc cat mai mult sport
Date: 171cm, 72kg
Mesaje: 253
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Ce greu e...hai ca poti, Anca!

Buna fetelor! Sunt Anca, am 14 ani, 1,70 m inaltime si 70 de kilograme. Stiu ca sunt prea mica pentru o cura drastica de slabire, dar trebuie sa fac ceva. Cand am fost mica am fost foarte rasfatata, primeam tot ce doream si eram mare amatoare de sucuri&snacksuri.De cand ma stiu am fost mai plinuta decat alte fete. Dar vreau si eu sa fiu o slabuta, si foarte important, sa nu imi distrug sanatatea!
In 8 ianuarie am realizat ca trebuie sa fac ceva: aveam 78 de kilograme, iar mama 60. Am ramas socata si din ziua aceea am redus mezelurile drastic. Pana la urma, a functionat si in martie aveam undeva pe la 76 kg. Aratam ceva mai bine, dar nu era destul. Cumva, am mai slabit si am ajuns la 70 de kilograme, dar tot e mult, vreau macar 60, sa ma simt si eu frumoasa si slabuta. Ma gandeam sa mai reduc din mancare, sa mananc mai sanatos si la ore fixe. La capitolul sport, stau destul de bine, incerc sa fac cat mai mult. In fiecare seara fac abdomene, genuflexiuni etc. si dansez . Vreau sa ma apuc si de tae-bo sau zumba, cu ajutorul youtube, bineinteles, pt ca in orasul meu nu se face nici macar aerobic.
Aveti vreun sfat pentru mine? E ok programul meu? astept pareri si va pup slabutelor:*
anka4iulie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2136 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1619 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1362 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]