View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 sep 2009, 17:04:34
Creizilup's Avatar
Creizilup Creizilup este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Fara excese!
Date: 158cm, 65kg
Mesaje: 943
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Demachiere si tonifiere

M-am gandit ca e util sa impartasim unele cu celelalte modalitatile in care avem zilnic grija de tenul nostru. Eu respect cu sfintenie etapele clasice pentru ca sunt nevoita sa ma machiez zilnic, chiar daca pic din picioare de oboseala seara cand ajung acasa. Eventual fac un doi in unu:dus si demachiat sub dus . Asadar, imi demachiez ochii cu demachiant cu musetel de la Yves Rocher, ma demachiez cu lapte demachiant Elmiplant-dupa muuulte incercari asta a fost cel care a trecut perioada de proba si ne intelegem bine si acum - pe toata fata, gat si piept si imi tonific fata cu un tonic hidratant cu aloe vera si ceai verde de la Farmec.
O data sau de doua ori pe saptamana aleg demachierea "naturala". Am descoperit ca uleiul de masline extra-virgin merge de minune ca demachiant-chiar si pentru straturi groase de machiaj- si ca tonic, am vazut la o asiatica utilizarea apei de orez
Gomaj folosesc de doua ori pe saptamana-am tenul gras- si la fel am doua variante: una destul de blanda de la Yves Rocher si celalalt-varianta "naturala"- baie de aburi urmata de un scrub cu malai cernut prin sita.
Masti imi aplic :cu albus de ou, cu rosii, cu ceai negru sau verde si cand imi mai amintesc va mai scriu
Astept cu interes si seceretele voastre de demachiere, tonifiere si ingrjire a tenului
Creizilup, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Creizilup, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2220 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat