Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor
Timp de preparare: 20-30 minute
Numar portii: 4
Ingrediente: 800 g pulpa carne de miel, 5 fire de rozmarin proaspat tocat, 4 fire de menta proaspata tocata, 4 fire patrunjel verde tocat, 5 catei de usturoi tocat, ulei de masline, 2 lamai taiate felii, 800 g rosii, 2 frunze de dafin, sare, piper.
Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Carnea de miel se cresteaza in cateva locuri ca sa se poata patrunde mai bine. Pe carne se presara verdeata tocata, usturoiul, sarea si piperul dupa gust. Apoi se ruleaza si se leaga cu ata.e incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile 2-3 minute la foc iute. Se aseaza feliile de lamaie pe o tava, se aseaza deasupra frunzele de dafin si puitn rozmarin si apoi deasupra carnea de miel. Imprejurul mielului se aseaza rosiile taiate jumatati. Se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor o ora si jumatate.
Sugestii: Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur.
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|