View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 25 nov 2010, 13:08:35
micutza1's Avatar
micutza1 micutza1 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 oct 2010
Locaţie: Atena, Grecia
Dieta: Dieta personalizata si mult sport !
Date: 160cm, 66kg
Mesaje: 489
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Alimente care ne ajuta sa slabim - ceapa

Afla care sunt beneficiile consumului de ceapa!


Are valori curative care contribuie la longevitate, inclusa in dieta ajuta la pierderea in greutate, detinand proprietati antiseptice trateaza raceala, bronsita, constipatia si alte afectiuni.

Consuma ceapa ca sa slabesti
Ia patru cepe si pregateste-le la aburi, la final acestea trebuie sa fie partial crude. Odata racite, extrage sucul din ele folosindu-te de un blender. Apoi scurge sucul de ceapa din blender si trece-l printr-o sita. Divide sucul in trei portii egale.
Primul pahar cu suc de ceapa il vei consuma dimineata pe stomacul gol. Al doilea cu 30 de minute inainte de masa de pranz, iar cel de-al treilea cu 30 de minute inainte de cina. Intotdeauna tine sucul de ceapa acoperit si de preferat la frigider pentru a preveni alterarea acestuia.


Proprietatile din ceapa o transforma intr-un aliment-minune in lupta cu kilogramele. Astfel slabesti intr-o maniera sanatoasa. Testeaza beneficiile cepei asupra pierderii in greutate si observa modul in care proprietatile sale se vor reflecta asupra starii tale de sanatate.
Odata cunoscute proprietatile cepei de reducere a excesul de grasime, decizi tu cand vei incepe o dieta pe baza de ceapa. Iata care sunt beneficiile unei diete cu ceapa: ajuta functiile stomacului, ceapa este diuretic (stimuleaza rinichii sa elimine din toxine, realizand astfel o detoxifiere a organismului), purifica organismul (combate constipatia), este antioxidant gratie vitaminelor si mineralelor.


- CERT ESTE ... CEAPA NE AJUTA SA SLABIM SI SA NE MENTINEM SANATOASE . NU TREBUIE NEAPARAT SA URMAM O DIETA BAZATA PE CEAPA ESTE SUFIECIENT IN SALATA SI MANCARE SA-I CRESTEM CANTITATEA SI O SA VEDEM DIFERENTE.



__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...pune-7013.html
crede in tine ... iubeste-te ... incurajaza-te ... fi mandra ... ceilalti te pot abandona, insa TU trebuie sa lupti mereu pentru TINE ... pentru cea ce vrei!!!
Răspuns cu citat