View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 dec 2010, 12:54:54
florescu catalina's Avatar
florescu catalina florescu catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nici una
Date: 158cm, 60.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal de campanie - Catalina

Aceste ar putea fi mai degraba un jurnal despre cum NU REUSESC SA SLABESC .
Tentativele mele de a ajunge la 52 kg, pentru 160 cm dureaza deja de un an de zile, sa o luam cu inceputul:

La inceputul anului 2010 aveam 53.700 si deja mi se parea cam mult. Am inceput sa ma interesez de diete si sa incerc sa caut solutii pentru a slabi. Am incercad diverse diete, cele mai bune rezultate le am avut cu South Beach, dar, cum fac cardio o data la 2 zile, nu rezist fara carbohidrati. Rezultate la cantar nu prea apareau, dar, datorita sportului, corpul incepuse sa arata foaret bine.
Apoi, dezastru!!! In iunie m am lasat de fumat, si din ziua aceea nu imi mai inteleg metabolismul. Nimic nu mai e cum era innainte, toate metodele de a slabi care innainte functionau acum nu mai dau rezultate.
Pe data de 7 decemrie m am cantarit si am observat ca aveam 56.90. Am hotarat sa ma straduiesc mai mult ca niciodata, si, de data asta sa nuj renunt pana la rezultat.

Cum procedez acum: folosesc o dieta proprie, la care am ajuns dupa multe tentative de a aurma diete deja consacrate, care e cam asa:
- mic dejun: carne la gratar, 1 cana de cafea ( 1 lingurita de ness, 3 zaharine, destul de mult lapte
- gustare fructe
- pranz: carle la gratar, de cele mai multe ori piept de pui, rontait asa, fara garnitura, fara paine
- gustare de fructe
- innaite sa plec spre casa: baton de slabit ( una dintre problemele mele este ca pe drum de la servici acasa - drumul dureaza cam 1 ora, mi se face extraordinar de foame, ma doare stomacul de foame, si cand ajung acasa risc sa manac orice)
- cina: piept de pui la gratar in salata, sau cu ciuperci sote, sau file pangasius la abur, cu legume sote sau ciuperci sote sau salata
- clementine, clementine, clementine
- weekend uri: se rupe filmul; stau impreuna cu prietenul, el manaca la liber, si nu pot rezista tentatiei, manc si eu cu el. De obicei in weekend pierd cam tot progresul inregistrat peste saptamana. - in jur de 7, 800 grame, chiar 1 kg, chiar peste. Dar sa nu intelegeti gresit, nu mananc mult, doar ca diversificat.
Sport: am acasa bicileta eliptica, fac seara, de la 10 - stiu ca e tarziu, dar cam asa imi permite programul - intre 30 si 45 minute de 3, 4 ori pe saptamana.
Progres: azi dimineata cantaream 55.90 - asa cantaresc de 3 zile - dar se apropie wekend ul si ma tem
Probleme:
am 3 probleme mari:
1. sunt nevoita sa manac foarte des, si daca nu manc am stari foarte proaste: sunt nervoasa, ma doare stomacul, imi e destul de rau
2. uneori, de la servici merg la mama prietenului meu, si acolo nu mi pot urma dieta, trebuie sa manc, cum s ar zice, ce e pe masa.
3. weekend urile: nu reusesc sa ma tin de dieta, mananc putin, dar putin din toate, nu reusesc deloc sa ma organizez bine.

Probleme ar mai, mai povestim noi.

Daca fac vreo gresala flagranta, sa imi spuneti, sa remediez cat mai repede.
florescu catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1863 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1346 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]