View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 feb 2011, 00:09:35
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit A slabit cineva cu ajutorul homeopatiei?

Buna seara!
Ma intereseaza daca a folosit cineva remediile homeopate pentru a slabi mai usor. Din principiu nu sunt de acord cu "pilulele" de slabit, nici macar cu cele declarate 100% naturale (sunt convinsa ca sunt naturale, dar asa e si cannabisul...). Dar as fi interesata de homeopatie...
De ce? Nu credeam in ele, mi se pareau sarlatanie si "spalare de creier" si pentru mine nu le-am utilizat niciodata. Dar cand fiul meu a implinit un an a inceput o serie de viroze care a durat vreo 3 luni continuu, si dupa a 3-a sticla de nurofen am decis ca e prea mult pentru ficatul lui sa il mai indop cu antitermice si antiinflamatoare zi de zi. Am mers la farmacie si am cumparat medicamente homeopate cu oarece indoiala, dar convinsa ca nu-i pot face rau. Spre uimirea mea, i-a trecut mai repede si mai usor decat cu nurofen, paracetamol si spray cu cortizon. Apoi am incercat remediile pentru dintisori, care au facut minuni. De la urlete si nopti nedormite, a inceput sa doarma 6-7 ore legate, la care nici nu visam. Incurajata de aceste doua experiente, l-am dus la un homeopat care ne-a recomandat remedii cu ajutorul carora am reusit sa-i ameliorez eczema atopica de care nu scapam de o groaza de timp si sa-i cresc imunitatea.
V-am povestit asta ca sa va zic ca pentru noi au functionat. Piciul meu are 18 luni acum, nici gand de efect placebo, el stie ca mananca "bobo". Asa ca de cateva zile sunt din ce in ce mai tentata sa merg la un homeopat care sa-mi recomande niste remedii care sa ma ajute la slabire. As vrea sa aflu daca a incercat cineva varianta asta si daca a avut succes.
Multumesc!
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat