View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 mar 2011, 15:45:17
giumbitza's Avatar
giumbitza giumbitza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2011
Locaţie: firenzze(iasi), Italia
Vârsta: 37
Dieta: rina
Date: 163cm, 74kg
Mesaje: 404
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul Giumbitzei bubulina :) o slabutza in devenire

Povestea mea nu e asa de lunga......nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu randuri scrise fara rost dar vreau doar sa adaug ca sunt o pofticioasa micacare nu se prea putea abtine atunci cand vedea ceva bun de papa.
Pe scurt,nu am fost slabutza decat o data in viatza mea,si asta atunci cand urma sa aibe loc nunta mea(dar sa va zic secretul slabirii miraculoase?pastile de slabit chinezesti)imi este rusine ca nu am putut sa tin regim decat manata de la spate de aceste periculoase pastile de la care puteam sa fac un stop cardiac oricand....dar disperarea era prea mare ca sa mai gandesc limpede.imi luasem rochia cu cateva masuri mai mica si asta m-a determinat sa nu mai mananc mai nimic...inafara de pastila magica.
In finee,am reusit sa ating pragul de 59 de dupa care m-am lasat si de pastile si m-am apucat si de mancat,la scurt timp dupa nunta am ramas insarcinata cu ingerasul vietii noastre Darius,care m-a lasat in urma venirii lui pe lume si cu vreo 25 de kg.dar a meritat,am reusit sa slabesc pana la 75 de kg.dupa care a trebuit sa ne mutam cu totii in Italia,unde m-am ingrasat in doar 2luni jumate 5kgsi atunci mi-am zis STOP-nu mai vreau sa fiu grasa
giumbitza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1946 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1429 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 655 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]