12 mar 2011, 23:06:08
|
|
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
|
|
Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Discutie despre reteta Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale, oferita de slabuta.
INGREDIENTE:- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat, 600g
- Ciuperci champignon crude, 355g
- Ou de gaina, integral, 4 bucati
- Coaja de portocala, proaspata, 70g
- Mustar galben, preparat, 5g
- Frisca Creme patisserie (preparat pe baza de grasimi vegetale) fara zahar pentru gatit si creme, Meggle, 150ml
- Sare de/pentru masa, 0.75g
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 132.7 calorii, 14.1 proteine, 6.7 grasimi, 54.4 colesterol, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre, 230.5 sodiu, 0.6 zaharuri
|