View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 dec 2009, 05:48:38
bubulina27's Avatar
bubulina27 bubulina27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2009
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: schimbare obiceiuri alimentare nesanatoase si abuzive
Date: 174cm, 88kg
Mesaje: 97
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal bubulina27 mamica de superbebe

buna dimineata! am gasit acest site si apoi acest forum in timp ce cautam mai multe informatii despre slabit si mai ales despre motivatie si sustinere, care sunt la fel de importante. vreau sa slabesc. de ceva vreme vreau dar nu fac nimic. am 75 kg la 174cm inaltime. vreau sa ajung la 60 kg. greutatea mea ideala, in 6 luni. deci pana la 1 iunie. vreau sa incep usurel cu dieta si apoi sa fac sport. voi incepe cu acest jurnal de alimentatie, in care sa scriu tot ce mananc intr-o zi. fara omisiuni.
Ma bucur ca v-am gasit. am aflat foarte multe lucruri pentru ca deja am cutreierat forumul si cateva jurnale. am probleme cu mancatul excesiv aiurea, compulsiv. si stiu si de ce. de multe ori ma simt foarte singura si neiubita. dar vreau sa fiu mai atenta. vreau sa slabesc si sa nu ma mai ingras niciodata. va rog daca aveti sfaturi si comentarii, daca aveti experiente de impartasit nu va retineti. tocmai de asta vreau sa scriu aici. sa aflu parerea voastra, poate mai experimentate in acest domeniu. va multumesc anticipat. Bubulina27
bubulina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2653 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2136 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1362 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]