Subiect: Jurnal Juliette
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 ian 2010, 18:54:27
juliette's Avatar
juliette juliette este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 35
Dieta: personalizata
Date: 168cm, 71.8kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Juliette

Buna..
M-am hotarat sa imi deschid jurnal pt a-mi fi mai usor sa imi urmaresc evolutia, sa fiu mai motivata sa slabesc si mai ales sa ma mentin.
Am 1.70 si 64 de kg, as vrea sa slabesc vreo 10 kg si as fi multumita.
E greu sa renunt la un stil pe care l-ai avut ani de zile, dar imi doresc sa o fac si nu numai pt slabit ci si pt sanatatea mea, pt ca toti stim ca o alimentatie dezechilibrata si dezordonata are efcte negative asupra sanatatii.
Obiectivul e sa mananc sanatos, cat mai curat, si sa fac minimum de miscare recomandata. Mai mult imi doresc ca la anul de exemplu sa fiu o persoana cu o alimentatie normala, decat sa slabesc intr-o luna 5 kg, apoi sa ma mai ingras 6 apoi sa slabesc 3 si tot asa.
Si ca sa mearga cu viata sanatoasa incerc sa ma las de fumat. De obicei fumam un pachet pe zi...azi am reusit sa fumez numai 2, dar nu am iesit din casa....
Sper sa nu cedez tentatiei
Va astept cu drag sa popositi si pe la mine
juliette, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]