View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 mai 2011, 19:13:26
gabytza17's Avatar
gabytza17 gabytza17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 75kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 12 mesaje
Implicit Jurnalul Gabrielei

Buna seara si bine v-am gasit fetelor. M-am decis sa-mi tin si eu un jurnal si sa incep de maine o dieta (stiu ca nu se spune ca incep de maine ci trebuie de astazi dar dieta lui monti e destul de dificila si am stat vre-o 2 zile sa ma documentez).
Numele meu este Gabriela, am 22 de ani si astazi am implinit 1 an de cand tin un regim de viata sanatos (eh, macar partial). In acest an am slabit 19 kilograme si sunt tare fericita. Scopul meu initial era sa ajung la 55 de kilograme, dar vazand ca pot am zis sa ma ambitionez sa ajung pana la 50 (imi doresc abdomenul plat ). Momentan am 57 , am cam stagnat de vre-o 2 saptamani, dar maine incep cu forte proaspete. Sport fac aproape in fiecare zi (in weekend mai rarut), dimineata in special abs workout iar seara cardio. Am tot auzit ca turbo jam te ajuta enorm asa ca astazi am descarcat trei workout-uri ale lui Chalene Johnson si la prima vedere par extraordinare, pline de energie.
Inca nu am inteles pe deplin dieta lui Montignac, asa ca o sa incerc sa tin din exemplele lui din carte pana mai invat una alta, va astept sa-mi mai dati cate un sut in fund daca gresesc.
O seara placuta si va astept la o "barfa".
gabytza17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2157 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1640 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Regulament; 01 mai 2011 at 19:34:09. Motiv: Incalcare regulament: Link extern interzis