Anghinare cu somon:
4 anghinare;
300g somon fiert;
200g branza 0%;
marar;
piper;
sos "mousseline" cu lamaie.
Sos "mousseline" cu lamaie
Inabusiti anghinarele, indepartati foife si pastrati miezurile, frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos "mousseline".
Umpleti miezurile cu preparatul. Se poate servi rece, dar e mai bun cald.
Se poate prepara si cu alt peste, fructe de mare si crustacee. (
940 kcal).
kathy, necesarul caloric zilnic pentru
a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică
Moderat activ, este de
1913 kcal/zi. Pentru
a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ
1396 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ
1397 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă
slăbit sănătos,
înfometare,
pericol pentru viaţă.
[
Calculator calorii]