View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 ian 2010, 13:46:23
Adelayde's Avatar
Adelayde Adelayde este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: arad, Romania
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 70kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Exclamation Din jurnalul Aidei.Pagini scrise cu sange.

Da, stiu titlul e cam de speriat .La momentul asta nu gasesc altul; mai bun.
Nu stiu sigur ce ma facut sa ia-u hotararea sa tin o dieta ...poate m-am trezit si eu la realitate in sfarsit de obicei sunt genul de persoana pe modul aeronava (tot cu capul in nori )
Stiu ca nu o sa fie usor pentru ca am mai incercat acum cateva saptaman in urma si tot o dadeam in baraapoi m-am gandit ca poate am nevoie de suportul unor persoane care trec prin aceleasi lucruri ca si mine si cautand dupa diete si etc am gasit siteul asta.Am nevoie de multa ambitie si putere de lupta si sper ca asta voi putea lua de la voi..daca vreti sa-mi dati
Nu am sa tin o dieta anume....am sa incerc pur si simplu sa mananc mai putin si mai sanatos.
Astazi la micul dejun un iaurt cu fructe si un mar iar la pranz o supa de legume.Cina nu am luat-o inca o ia-u mai tarziu azi merg acasa si mie frica sa nu dau buzna peste mancare deja mi-am facut planurile ce o sa mananc ca sa nu fac excese.
Adelayde, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1707 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 933 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]