Supa ungureasca de peste
Supa ungureasca de peste Atkins II
2 portii
300g filet de peste
50 g ceapa
100g ardei (rosu, galben)
1 ardeu iute
1 lingurita boia
1 catel usturoi
1 ligurita pasta de rosii
lamaie
sare, piper,foi de dafin, cimbru, ulei
se dinstuie ceapa si ardeii in ulei, se adauga usturoiul si se stinge cu pasta de rosii amestecata cu apa ( sau suc de rosii). pestele se taie fidea , jumatate din el se adauga supei. se condimenteaza , se fierbe cca 30 min.
cealalta jumatate din pestele taiat se prajeste crocant la foc mare si se adauga in farfurie peste supa ( la nevoie se acreste cu lamaie)
659 calorii,43,3 lipide,56,2 proteine,6,7 glucide (carbo)
mai poti adauga 100 g pastai verzi , in cazul asta creste tabelul nutritiv cu 26 calorii,2 proteine, 4 carbo
Ultima dată editat de blum; 22 iun 2011 at 06:39:44.
|