Subiect: Jurnal Mishya
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 11:16:46
Mishya's Avatar
Mishya Mishya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Mishya

Buna,
Ieri v-am gasit din intamplare, cautant pe net cum sa slabesc, si sunt foarte incantata sa descopar acest forum. Persoanele apropiate imi tot zic ca sunt bine asa, dar corpul meu imi spune ca nu e ok. In acest moment am 60 kg, dar pentru o persoana ca mine, care pana la 18 ani se chinuia sa treaca de 49 kg, e mai greu de dus cele 10 kg acumulate.
Acum am 23, imediat voi implini 24, si saptamana trecuta, mai in gluma mai in serios prietenul meu mi-a spus ca ma rotunjesc, cand eu ma chinuiam sa intru in pantaloni. Stiu ca el m-ar iubi si daca as ajunge la 100 kg, dar eu sigur nu m-as mai iubi. Problema mea a inceput acum cativa ani, cand am inceput sa iau anticonceptionale, dar totul a mers treptat, m-am ingrasat incet, dar sigur. La inceput m-am bucurat, ca in sfarsit aveam 52-53kg, nu mai imi zicea nimeni sa mananc ca is slabuta. Am continuat sa mananc orice oricand, fara sa tin cont de nimic, obisnuita ca orice mancam, nu treceam de 50 kg. Nu a trebuit sa ma abtin de la nimic de cand ma stiu, si era perfect. Vedeam colegele mele in liceu, care tot tineau diete, si eu eram fericita ca niciodata nu va trebui sa ma chinui. Eh, si uite cum se intoarce roata. Am ajuns la 60 kg si nu ma mai simt deloc bine in pielea mea. De un an jumate am renuntat la anticonceptionale, dar ingrasatul nu s-a oprit. Plus ca e foarte greu sa ma abtin de la pizza, chips-uri si alte tampenii de genul. Dar sunt hotarata sa ajung din nou la cele 50 kg. Stiu ca pot s-o fac. Nu stiu daca am sa tin o dieta anume, vreau doar sa am mare grija la ce si cat mananc, si azi am inceput o cura cu argila. Am marele noroc ca eu si prietenul meu mergem la un club de aikido si alte arte martiale impreuna, si avem antrenamente in fiecare zi din saptamana. Asta ma va ajuta mult. Deocamdata ma chinui, ca nu pot sa fac multe exercitii calumea ca nu ma lasa suncile. Dar cu timpul voi reusi. Sper ca in 3-4 luni ( poate chiar mai repede ) sa reusec.
Va pup si va tin pumnii la toate fetele de pe forum ca sa reusiti sa ajungeti la greutatea dorita.
Mishya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1989 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1472 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1215 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]