View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 24 iul 2012, 13:57:18
Mirene's Avatar
Mirene Mirene este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iul 2012
Locaţie: Brasov, Romania
Date: 165cm, 57kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regim de detoxifiere

Ziua buna,

Daca-mi permiteti.. am intrat sa vad ce se spune pe aici despre detoxifiere. Nu sunt un expert, dar am citit mult pe tema asta, pentru ca m-a interesat personal, si indraznesc sa va impartasesc din experienta si din cunostinte urmatoarele:

- hrisca sau nu hrisca, sau alte cure de detoxifiere.
Cred ca trebuie sa intelegem bine ce inseamna detoxifierea si de ce este importanta pentru organism, pt starea generala de bine dar si pentru prevenirea si tratarea diferitor afectiuni grave. Sa intelegem legatura dintre detoxifierea colonului si a ficatului si de ce multi medici si terapeuti spun ca este cea mai completa abordare de detoxifiere.
Apoi, exista mai multe legume, fructe, cereale cunsocute si utilizate de multa vreme pentru ca ajuta organismul sa elimine toxinele, elibereaza sistemul imunitar de incarcaturile toxice si ii permit sa lucreze mai bine, permit mai buna asimilare a substantelor nutritive etc. Dupa mine nu o singura planta "garanteaza" detoxifierea organismului, ci un complex nutritiv care nu doar sa stimuleze eliminarea deseurilor toxice din toate sistemele organismului, ci si sa ofere baza nutritionala necesara de-a lungul procesului.

- (legat de un psot de mai sus) exista studii sau bune practici recunoscute care spun ca LACTATELE sunt interzise in curele de detoxifiere? Indraznesc sa va contrazic. Cunoasteti studiile Dr Johanna Budwig, cu combinatia de branza de vaci si seminte de in, impotriva cancerului? Unul din efectele anti-cancer ale dietei este, dupa mine, tocmai ajutarea organismului sa elimine toxinele.

Lactatele se stie ca nu sunt indicate in afectiunile bronsice deoarece favorizeaza mucusul, insa DETOXIFIEREA este un domeniu atat de vast si inca experimental incat in continuare pot aparea combinatii "revolutionare" ( adica redescoperim apa calda folosita de multa vreme de medicina traditionala).

Legat de COLON SI FICAT, va indemn sa cititi, cum spuneam, despre importanta detoxifierii "concertate" a acestor doua organe, despre impactul sanatatii sau al dezechilibrului ficatului asupra intregului organism - ori nu uitati ca ficatul nu doare, nu se plange, nu jeneaza, decat in situatii grave. Ceea ce nu inseamna ca nu e incarcat, obosit, cu functiile dezechilibrate.
Mirene, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1445 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 928 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Regulament; 11 aug 2012 at 19:36:37. Motiv: Incalcare regulament: promovare un produs comercial pana in 30 de mesaje
Răspuns cu citat