View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 09 apr 2010, 22:16:16
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Este bine sau nu sa bem apa in timp ce facem sport?

Chiar nu e indicat cand faci sport mult de tip cardio mai ales sa bei atata apa. Am mai vorbit eu de chestia asta. 2 litri de apa intr-o sedinta de sport e chiar prea mult, iti da senzatia de burta plina, iti scade rezistenta la efort, iti provoaca somnolenta. Si setea continua poate semnala si unele probleme medicale. Apoi apa intervine in mecanismul de reglare termica al organismului. Sa iti clatesti gura e ok, sa bei un pic nu are nimic. Dar sa stai mai mult band apa decat lucrand nu mai e ok. E vorba de cum iti obisnuiesti organismul.
Dar repet, apa cat mai putina spre deloc e indicat numai cand faci sport mult, gen 2 ore fara oprire si la intensitate crescuta. Niciun sportiv care se antreneaza serios la vreun club sau ceva de genul nu bea apa la antrenamente. Eu nu am baut niciodata apa in timpul sportului si nu am avut probleme.
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat