View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 15 iul 2010, 10:41:54
Rheea's Avatar
Rheea Rheea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mai 2010
Locaţie: Worksop, Anglia
Vârsta: 40
Date: 178cm, 89.9kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regim dupa operatie de colecist

Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat Vezi mesajul
poi a primit un regim cu alimentele pe care ar fii bine sa le evite dar a tinut strict cam 4-5 luni acum descopera singura de exp pe regim scria sa nu pape dulce(ea manca dulce si n-are nic) de la varza i-a fost rau,a mancat si mici(bine doar 2) si nu i-a fost rau,deci depinde,dar mama i-a si dupa fiecare masa mai grea(mici,mai multa carne de porc) pastile pt stomac acum ce sa zic depinde de fiecare in mare tra sa eviti:varza,capsunile,strugurii,rosiile(mama manca max1pe zi),murele adica fructele cu samburei,vinetele si nici painea neagra sau graham nu e indicata.

aa acu am vazut ca esti operata recent
poi in primele 3 luni tra sa nu manci legume si fructe in stare cruda,doar fierte,multe supe,pireuri,ceai si iaurt la greau....carne slaba,lactate slabe,
Cu capsunile, merele, piersicile, caisele, nectarinele, bananele, stugurii nu am avut probleme. Nici cu rosiile si porumbul.Cu ardeiul nu m-am inteles, iar varza si castravete nici nu am incercat. Fructe am mancat crude, dar dupa 3 saptamani de la operatie, pana atunci fierte. Cu lactatele merge bine, nu mancam eu grase nici inainte. Am incercat sa evit dulciurile concentrate, gen ciocolata. Cu orice nu exagerez e ok.
Rheea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2273 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1756 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat