View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 17 aug 2010, 13:52:11
Flaviola's Avatar
Flaviola Flaviola este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 16 aug 2010
Locaţie: Baia Mare, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Dieta personalizata
Date: 164cm, 87kg
Mesaje: 741
Aprecieri acordate: 31
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Implicit Re: Jurnal de Bridget Jones - Flaviola

Hello.Acum am un pic de timp pt Slabute. La noi e destul de ok afara, din fericire a plouat (in sfarsit) si s-a mai recorit vremea.
Sa va povestesc despre meniul meu de azi: dimineata am mancat 2 felli de paine cu unt, dulceata si o cana de lapte (paine o fac eu acasa cu faina neagra, faina integrala- e super asta, pur si simplu e tot bobul de grau macinat, e plina de tarate-, mai pun si faina de secara si cate un pic de faina alba, ca altfel nu creste aproape deloc paine; mai adaug seminte de susan, mac, floarea soarelui; si dulceata este facuta de mine si am incercat sa nu pun foarte mult zahar in ea) , pe la 12 am mancat doua mere verzi si acre. Acum am terminat de mancat supica de pui pe care am facut-o aseara. Am baut 2 cani mari de ceai si 2 litri de apa. Cand ajung acasa mananc niste rosii si morcovi si beau o cana de lapte batut.
Am venit pe jos la servici si m-am cam grabit ca ma ameninta ploaia; deci 30 de minute de mers pe jos. Pt. deseara am in plan o plimbare pana la fratii mei sa imi vad nepoteii,deci cam inca 1 ora de mers. Deseara incep si cu masajul cu creme ( am tot cumparat fel de fel si nu le-am folosit, am pana si uleiul cu ardei iute de care am tot citit pe net).
Cam astea sunt in planul zilel de azi.Stau destul de bine cu dispozitia, mai ales ca tocmai am observat ca mai am doar 2 ore de stat la servici.
Sper ca aveti toate parte de o zi cat mai racoroasa.
Pup
Flaviola, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2382 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1865 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 833 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]